Metal Eklemeli İmalat Devi BLT - Bright Laser Technologies Firmasının Partnerliği Yeni Oluşumumuz ile Devam Ediyor

Metal eklemeli imalat devi BLT - Bright Laser Technologies firmasını Türkiye\'ye getiren ekip, partnerliğine yeni oluşumumuz AddValue ile devam ediyor.

2011 yılında kurulan, XiAn Bright Laser Technologies Co Ltd, eklemeli metal imalat sistemler ve baskı servisi hizmeti veren Çin merkezli bir şirkettir.  Bright Laser Technologies (BLT) vektörel 1500mm ve 12 lazerli opsiyonları ile dünyanın en büyük 3d metal yazıcısını üretebilmiş olan sektör devidir. BLT 1.100\'den fazla çalışanı istihdam ediyor ve onların %30\'u Ar-Ge departmanında çalışmaktadır. Metal eklemeli imalat sistemlerinin ilave olarak, titanyum alaşımlı toz üretimi yapmaktadır. Havacılık, tıp, kimya endüstrileri vb. için üretilen metal toz; saf titanyum tozu ve Ti-6Al-4V olarak mevcuttur.  

3D metal yazıcı üreticileri arasında Airbus sertifikasını alabilmiş ve eklemeli imalat resmi tedarikçisi olabilmiş bir firmadır. BLT, müşterilerine, makine, 3D baskı hizmeti, hammadde, yazılım çözümleri, teknik servis vb. dahil olmak üzere entegre metal eklemeli üretim çözümleri sunmaktadır. Dahası SLM teknolojinde 1500mm boyutuna kadar ve LSF/WAAM metotları dahil olmak üzere 200 makinelik eklemeli imalat makine parkuruna sahiptir. BLT firması yılda 50.000\'den fazla parçayı üretecek eklemeli imalat üretim kapasitesine sahiptir.

Metal Eklemeli İmalat Devi BLT - Bright Laser Technologies Firmasının Partnerliği Yeni Oluşumumuz ile Devam Ediyor